RIETDIJK TRAININGEN is op 1 augustus 2009 opgericht door Bert Rietdijk.

Bert Rietdijk (1958) heeft een jarenlange ervaring binnen de (ziekenhuis)farmacie, zowel binnen de laboratoria als binnen de productieafdelingen van de diverse ziekenhuisapotheken en farmaceutische bedrijven.

RIETDIJK TRAININGEN wil inhoud geven aan het begrip CLEANROOMGEDRAG”.

RIETDIJK TRAININGEN wil daar een bijdrage aan leveren door vakkundige trainingen aan te bieden, die afgestemd zijn op de praktijk van de klant, waardoor de herkenbaarheid van de training voor de cursisten de meerwaarde oplevert.

RIETDIJK TRAININGEN wil dat iedere cursist, of dit nu een onderzoeker, een operator of een schoonmaakmedewerker is, op zijn (of haar) gebied een specialist wordt in cleanroomgedrag !

 RIETDIJK TRAININGEN ziet het daarom als haar taak om ondersteuning te geven aan deze specialisten, door het aanbieden van resultaatgerichte trainingen. Deze trainingen kunnen bestaan uit gedragstrainingen, waarin aandacht wordt besteed aan hoe men moet acteren in een cleanroom. Maar ook trainingen op het gebied van reiniging en/of desinfectie behoren tot de mogelijkheden. De trainingen kunnen desgewenst met een of meerdere workshops uitgebreid worden. Ook het geven van herhalings- en opfristrainingen zijn mogelijk. In overleg met u wordt de inhoud van de training besproken en wordt, indien mogelijk, zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bij u gebruikelijke procedures en werkinstructies. Indien het een reinigings- en desinfectietraining betreft willen we zoveel mogelijk gebruik maken van de bij u aanwezige middelen en materialen.

De trainingen kunnen met een toets afgesloten worden, waarbij aan de cursisten een certificaat uitgereikt wordt.

Neem voor verdere informatie contact met ons op, zie contactgegevens.